Gezichtsbehandelingen & opties

Huidverzorgende behandelingen

Huidverzorgend behandeling Prijs
Complete luxe (80 min) Bij deze behandeling wordt je huid diep gereinigd, gestimuleerd en gehydrateerd door de peeling, massage en de serums vol met werkstofconcentraten die net het verschil maken voor jouw huid. Als afsluiter krijgt u een lichte dag make-up aangebracht. De behandeling omvat: Oppervlakte reiniging, huidanalyse, dieptereiniging met de frimator of skinscrubber, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen en wimpers verven, wenkbrauwen epileren, bovenlip en kin harsen, gezicht- en schouder massage, serum, masker, afsluitende verzorgende crème en persoonlijk huidadvies. € 79,50
Klassiek (60 min) Door de massage wordt de doorbloeding van de huid extra gestimuleerd zodat werkstoffen nog beter hun werk kunnen doen en waardoor de huid gaat stralen. Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezicht- en schouder massage, serum, masker, afsluitende verzorgende crème en persoonlijk huidadvies € 59,50
Basis (45 min) Ideale behandeling om net even meer aandacht aan de oneffenheden van de huid te geven, centraal staat verzorgen en kalmeren. Oppervlakte reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, masker, afsluitende verzorgende crème en persoonlijk huidadvies. € 45,50
Verzorgend (35 min) Last van een onrustige huid? Of nog nooit een gezichtsbehandeling gehad? Dit is een heerlijke kennismakingsbehandeling met persoonlijk advies hoe je je huid kan verzorgen. Door de peeling (crème/skinscrubber) en verzorgende producten krijgt je huid even een extra oppepper. Oppervlakte reiniging, huidanalyse, peeling, vapozone, masker, afsluitende verzorgende crème en persoonlijk huidadvies. € 34,50


HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN (ANTI-AGING)

Voor ieder seizoen en iedere type huid is er een passende behandeling. Tijdens de reiniging van de huid signaleer ik de behoefte en reacties van de huid. Op basis daarvan geef ik een advies en starten we een behandeling.

Ance en liftende anti-aging hoog frequent behandeling (60 min)

De hoog frequent behandeling heeft een zichtbaar effect op acne en werkt anti-aging. Het is een veilige en non-invasieve behandeling met een stralende huid als resultaat!

Al masserende wordt via een glazen elektronische buis stroom overgebracht op het gelaat. Daarbij wordt zuurstof omgezet in ozon wat een anti bacteriële werking heeft.

Op deze wijze wordt de bloedsomloop gestimuleerd, dit zorgt voor verhoging van de zuurstofopname in de cellen en een verbeterde opname van de voedingsstoffen van het serum zoals collageen. Dit proces zorgt voor herstel en verjonging van de huid.

Een zichtbaar resultaat al na 1 behandeling! Uw huid wordt duidelijk rustiger, steviger en strakker door de stimulering van collageen aanmaak. Fijne lijntjes verminderen en diepere rimpels worden gevuld. 
De behandeling is ook zeer geschikt voor Acne, Couperose, Psoriasis door de helende en antibacteriële werking. 

Inclusief wenkbrauwen epileren, masker en afsluitende hydraterende verzorging met liposomen en een crème.

Toepasbaar bij: Acne, wallen en donkere kringen onder de ogen, ontstoken haarzakjes (baard), vergrote poriën, lijntjes en rimpels.

 • Verfrissend
 • Verbetert collageenaanmaak en doorbloeding van de huid
 • Vermindering acne,  lijntjes en rimpels
 • Verstevigt en verjongt de huid

Gezicht                               € 59,50

Gezicht en hals                  € 79,50 

Gezicht, hals & decolleté  € 95,50 


Gezicht                               € 79,50

Gezicht en hals                  € 89,50 

Gezicht, hals & decolleté € 95,50 

Hydrogen Led facial behandeling (60 min)

De ultieme huid reinigende en hydraterende behandeling. Doordat waterstofgas toegevoegd wordt aan water werkt het als een antioxidant en wordt de huid diepgaand gereinigd en gevoed dankzij de solutions. De Radio Frequent Bipolar Lifting stimuleert de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en versterkt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling in de huid. De afsluitende LED-lamp is een lichttherapie waarbij koud LED-licht met specifieke frequentie wordt toegepast om de huid te verbeteren. Zet het effect door met thuisgebruik van de hydraterende en verzorgende huidproducten van Dr. Baumann.

Het resultaat is verfrissend en direct zichtbaar!

 • Diepe reiniging van de huid
 • Verwijdert mee-eters en dode huidcelen
 • Verbeterd de PH-waarde van de huid en verkleint de poriën
 • Vermindert fijne lijntjes en stimuleert de bloedcirculatie
 • Verbetert de elasticiteit van de huid

Hydraterende ultrasound behandeling  € 59,50          (60 min)

Een huid verstrakkende en hydraterende behandeling. Door de ultrasound microgolven worden de voedingstoffen in het serum en de crèmes naar de diepere huidlagen ingesluisd. De ultrasound verwarmt de huid, zorgt voor een betere doorbloeding, stimuleert de aanmaak van collageen- en elastine vezels in de huid. Collageen zorgt voor de stevigheid en elastine voor de rekbaarheid van de huid. Wil je maximaal effect? Gebruik dan ook de hydraterende producten van Dr. Baumann. Een super treatment!

Inclusief wenkbrauwen epileren, uitgebreide gezicht- en schoudermassage, masker en afsluitende hydraterende verzorging met liposomen en een crème.


Bindweefselmassage & cupping behandeling € 59,50           (60 min)

Behandeling als hierboven, maar i.p.v. ultrasound volgt dan een cupping behandeling gecombineerd met een bindweefsel massage. Een heerlijke behandeling om volledig te ontspannen en waarbij de doorbloeding van de huid en het bindweefsel wordt gestimuleerd door middel van cupping en  massage. Het resultaat is een betere doorbloeding van de huid, waardoor er een betere zuurstofopname mogelijk is, afvalstoffen kunnen afgevoerd en werkstoffen beter worden opgenomen. 

Inclusief wenkbrauwen epileren, uitgebreide gezicht- en schoudermassage, masker en afsluitende hydraterende verzorging met liposomen en een crème.


Microdermabrasie behandeling     € 59,50  (60 min) 

Met deze techniek wordt de huid super opgefrist en vernieuwd. Het repareert schadelijke effecten van de zon of acne en maakt de rimpels minder zichtbaar. Tijdens de behandeling worden de dode huidcellen verwijderd. Voor een blijvend effect zijn meerdere behandelingen nodig.

Inclusief wenkbrauwen epileren, uitgebreide gezicht- en schoudermassage, masker en afsluitende hydraterende verzorging met liposomen en een crème. 
Vermijd directe zonnestralen tot 2 weken na de behandeling en gebruik SPF50. 


Microdneedling  € 79,50    (60 min) 

Een huidvernieuwende behandeling. Met de microneedling methode maken de kleine naaldjes tal van microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Dit zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine.

Het maakt je huid sterker, steviger, poriën kleiner, weerbaarder en stimuleert het regeneratie proces van de huid. Het helpt om litteken en rimpels te vervagen. De huid kan rood verkleuren en dit zwakt de dagen na de behandeling af, de huid heeft tijd nodig om te herstellen. De huid ziet er opgefrist uit en na ongeveer vier weken is het effect zichtbaar, een mooie huid als resultaat. Voor een blijvend effect zijn meerdere behandelingen nodig, in een serie van 5 met een interval van 4 weken. 

Inclusief wenkbrauwen epileren, uitgebreide gezicht- en schoudermassage, masker en afsluitende hydraterende verzorging met liposomen en een crème. Vermijd directe zonnestralen tot 2 weken na de behandeling en gebruik SPF50. 


Huidoneffenheden verwijderen      € 39,50 (per 15 min)

Thermo coagulatie, huidoneffenheden verwijderen zoals:

 • pigmentvlekken
 • kleine gerstekorrels
 • verwijde bloedvaatjes
 • bloedblaasjes
 • steelwratjes     

Bij het coaguleren zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig. Laat de huid rustig helen en laat korstjes zitten. Verzorg de huid met een SPF30 of 50 tot 2 weken na de behandeling.


Deelbehandelingen alleen in combinatie met een gezicht of pedicure behandeling


Epileren en verven

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen epileren pincet € 15,50
Wenkbrauwen of wimpers verven € 15,25
Wenkbrauwen en wimpers verven € 25,50

Harsen

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen incl. modelleren € 14,50
Bovenlip of kin € 14,50
Bovenlip en kin € 25,50
Bovenlip, kin, wangen of hals € 36,50
Oksels € 24,50

Massage

Behandeling Prijs
Nek- en schouder massage 20 min € 25,00
Nek- en rugmassage, incl. peeling 45 min € 45,00
Voetreflexmassage 45 min € 45,00

Cosmetische handverzorging

Product Prijs
Manicure incl. gellak € 59,50
Gellak French € 56,50
(Gel)lak verwijderen € 8,50
Mini-manicure (nagels knippen, vijlen, doorzichtige lak, handcreme) € 32,50